KüLTüR MANTAR TOHUMU SECRETS

kültür mantar tohumu Secrets

kültür mantar tohumu Secrets

Blog Article

Kalitelitohumları emeğinizle birleştirerek ülkemizde altın değerinde kabul edilenşahane kuzu göbeği mantarları yetiştirebilirsiniz.

İstiridye mantarı yetiştiriciliği için en önemli konuların başında istiridye mantarı kompostu gelir. Bu konuda çAlright daha detaylı bilgiyi istiridye mantarı kompostu hazırlama yazısında bulabilirsiniz.

İstiridye mantarının toplanması ve bekletilmesi sırasında ağırlığının azalması ve sonunda satılamaz hale gelmesi, üreticiyi zorlayan ancak mantar toptancılarının elini güçlendiren bir durumdur.

Measurement göndereceğimiz mantar tohumunu yine aynı pakette dimension göndereceğimiz mantar torfuna karıştırarak ağzı geniş bir kaba ekiniz. four-five günde bir fıs fileıs şeklinde nemlendirme yapınız. Mantarlar forty-45 güne kadar çıkmaya başlayacaktır. Torf ve tohum yanında sizlere mantar yetiştiriciliği hakkında bilgi verecek eğitim kılavuzu da göndereceğiz. Birden fazla siparişlerinizi kargo parasının daha az tutması için tek pakette göndereceğiz.

Kral İstiridye Mantarı: “Eryngii” mantarı olarak da bilinen bu çeşidin sağlam bir dokusu vardır. Ancak, yetiştirmek zordur ve yeni başlayan mantar yetiştiricileri için uygun değildir.

evinizde işyerinizde yada bahçenizde kuzu göbeği mantarı yetiştirin. Sporlar tahıl tanelerine aşılanmıştır. buğday yada akdarıya aşılanmış milyonlarca spor tanesi.

Mantar üretmeye karar verdiniz ve poşet arıyorsanız 30x60 kendinden delikli poşetlerimiz hem istiridye mantarı için hemde diğer mantar uygulamalarınız için idealdir.

Kuzu göbeği mantarı fiyatı oldukça pahalıdır. Doğada ender bulunması ve yetiştiriciliğinin zor olması fiyatının yükselmesinde etkili olmuştur.

Mantarlar doprakta yetişmezler diğer bitkiler gibi fotosentez yapamazla bundan dolayı bitkilere yapışık olarak doğada ağaç diplerinde yetişirler.

İnoküle edilmiş tabaka artık delikli çuvallara doldurulur ve çuvallar sıkıca ve eşit bir şekilde doldurulacak şekilde sıkıştırılır.

Nefis Yemek Tarifleri uygulamamızı indirerek tariflere çAlright daha here hızlı şekilde ulaşabilirsiniz.

İtalya’dan kurusunu aldım Sanırım bir süre suda kabartmam gerekecek ama ne kadar bekletmem Lazım bilemiyorum Biliyorsanız bilgilendirirmisiniz lütfen Teşekkürler

Altın İstiridye Mantarı: “Sarı” istiridye mantarı olarak da bilinen bu çeşidin parlak renkleri vardır ve yumurta mantarı ile karıştırılması kolay bir görünüme sahiptir. Sarı istiridye mantarı, twenty ila thirty derece arasında daha sıcak iklimleri tercih eder.

Mantarın doğada yetiştiği kava veya kayın ağacı ortamı kompost denilen karışım ile oluşturulur. Kompost içinde yer alan mantar miselleri yani tohumlar uygun sıcaklık ve nem altında kuluçka döneminde mantar vermeye hazır hale gelir. Daha sonra yine uygun ortam şartları altında istiridye mantarı toplanacak boyutlara gelir.

Report this page